Ginus Tiemessen

Ginus Tiemessen is vader van vier kinderen. Hij is geboren in een ondernemersgezin te Wageningen. Na het doorlopen van het VWO heeft hij succesvol de studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond. Bij de start van de liberalisatie van de mobiele telecommunicatiemarkt is Ginus een van de medeoprichters geweest van BelCompany. Hij heeft deze organisatie geleid tot 2006 om zich vervolgens toe te leggen op zijn vastgoedactiviteiten en diverse participaties op het gebied van Telecom, Internet en Media in binnen- en buitenland. Daarnaast is hij actief als advisory board member bij diverse organisaties.

Ginus is vanaf het begin van zijn carrière op afstand betrokken geweest bij organisaties die opkomen voor diegenen die dat niet voor zichzelf kunnen. Steeds meer is de behoefte ontstaan om daar een actievere rol in te spelen. Met name de constatering dat bij vele charitatieve organisaties, niet de volledige financiële steun bij diegenen die het echt nodig hebben terecht komt, heeft hem gemotiveerd om zich juist extra in te zetten voor organisaties die dat wel voorstaan.

Emerald Hill is zo’n organisatie en heeft deze steun hard nodig. Met veel inzet, passie en toewijding zijn de Dominicaner Zusters met een staf van medewerkers, fondswervers en adviseurs al vele jaren succesvol bezig om kansarme weeskinderen een betere toekomst te bieden. Dit succes is niet vanzelfsprekend en er moet hard worden gewerkt om dit in de toekomst ook weer te bewerkstelligen met de steun van velen. Het is een eer hier onderdeel van te zijn en een steentje aan bij te kunnen dragen!