Word vriend

Net als familie zijn vrienden er voor je als je ze nodig hebt. Word een vriend van Emerald Hill en wees er voor de kinderen wanneer ze u nodig hebben. Dit kunt u doen door sponsor of donateur te worden en te zorgen voor een minimale maandelijks bron van inkomsten voor het weeshuis en de weeskinderen.

Met uw geld, dat altijd voor 100% bij het doel terecht komt, kunnen de kinderen en het weeshuis op u bouwen. Hoewel geld natuurlijk niet de basis is voor een vriendschap, zorgen de Dominicaner Zusters met dit geld, dat de kinderen wel de basis voor vriendschap krijgen namelijk liefde, warmte, aandacht en vertrouwen.

Word ook vriend van Emerald Hill

Ook een vriend van Stichting Weeshuis Emerald Hill worden? Neem contact met ons op! Hoe groter de vriendenkring van Emerald Hill, hoe gelukkiger we de kinderen kunnen maken.
Sponsors en donateurs die voor meer dan een drempelbedrag per maand aan onze stichting schenken, worden automatisch vrienden van Emerald Hill.

Wilt u ook een vriend van onze stichting worden? Neem dan contact met ons op, we bespreken graag uw en onze wensen.

Penningmeester Peter Verveen: +31 (0)6 54 620 200
[email protected]

We zijn dankbaar voor de steun en betrokkenheid van onze vrienden en partners. Dankzij hun support – op vele manieren – wordt de impact van ons werk vergroot.