Edwin van Groningen

Edwin is getrouwd met Mariska en samen hebben ze drie zonen. Zijn carrière heeft hij van begin af aan opgebouwd in de financiële advieswereld en klom daar op van werkstudent tot adviseur partner bij Deloitte in een brede adviespraktijk waar hij mkb-bedrijven, jonge professionals, start-ups en scale-ups heeft mogen begeleiden. Sinds enkele jaren heeft hij zijn eigen onderneming Your Added Value. Hierin is hij actief als Investeerder in de Toekomst, Verbinder, Trusted Advisor voor ondernemers en ondernemingen, coach van Startups/ Scaleups en houdt hij zich bezig met Business Development. Vanuit een authentieke persoonlijke benadering staat hij voor duurzame relaties, professionaliteit in handelen, is hij pragmatisch en heeft hij meer dan gemiddeld oog voor innovatie en vernieuwing.

Plezier in de samenwerking, ontspanning in de manier waarop met elkaar invulling wordt geven aan een opdracht en toegevoegde waarde is waar hij elke dag zijn bed voor uitkom! Zijn grootste passie als mensen mens is het “Verbinden” van mensen en organisaties als toegevoegde waarde! Delen van kennis en netwerk is hier een belangrijke factor in.

Afgelopen jaar is Edwin betrokken geraakt bij het Weeshuis en na een bezoek in 2022 heeft hij zijn hart verloren aan het team en de kinderen die in het weeshuis liefdevol worden begeleid naar een zelfstandig leven.