word vrijwilliger

We hebben jouw hulp nodig!

Wie kan vrijwilliger worden?

Oprichter Joe: “Een ieder die open staat om een naaste te helpen. Bent u geraakt door de projecten van Emerald Hill en wilt meer dan alleen geld doneren? Help de kinderen van Emerald Hill door vrijwilliger te worden en anderen te vertellen over de toekomst die kinderen krijgen met het geld dat ingezameld wordt in Nederland.”

Waarom hebben wij u nodig?

Zonder vrijwilligers zou Emerald Hill niet kunnen bestaan en zouden de kinderen in Zimbabwe niet naar school kunnen, geen voorlichting krijgen en zou het weeshuis, waar op dit moment zo’n 100 kinderen verblijven geen thuis meer hebben. Zonder het Emerald Hill huis zouden de kinderen op straat leven in barre omstandigheden. Emerald Hill vangt hen op met het geld dat wij in Nederland inzamelen. Zonder vrijwilligers, geen geld, en geen hulp voor de wezen in Zimbabwe.

Open posities

Penningmeester

Vrijwilliger

Bent u bekend met de financiële aspecten van een non-profit organisatie? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Van een penningmeester verwachten we de volgende eigenschappen:
– Heeft sympathie voor de stichting.
– Bekend met Excel.
– minimale tijdbesteding aan de stichting 8 uur per week.
– Maandelijks tijd voor vergaderen.

Bent u geïnteresseerd? Bel of mail Emerald Hill.

Emerald Hill is altijd opzoek naar nieuwe vrijwilligers. Als vrijwilliger bij Emerald Hill collecteert u, verteld u naasten over het Emerald Hill huis en denkt u mee met nieuwe originele acties voor de kinderen in Zimbabwe.

Heeft u andere specialiteiten die van pas kunnen komen binnen de organisatie? Of heeft u een inspirerend idee voor een nieuwe actie? U kunt ons van 09:00 tot 17:00 bereiken via 0123-456789 of via de mail 24/7

Words From Children

Hoe geeft u zich op?

Step 1: Geef u op!

Wordt vrijwilliger bij Emerald Hill om de kinderen een kans te geven samen met nog een aantal voorbeelden waarom precies.

Step 2: Bel of mail Emerald Hill

Schrijf u in via mail of bel naar 0123-456789!

Step 3: Denk mee

Als vrijwilliger bij Emerald Hill bent u niet ‘maar’ een vrijwilliger. Heeft u originele inzamelacties of wilt u actief meedenken om de kinderen te helpen? Elke maand is er een algemene vergadering waar u uw ideeën kunt presenteren.

Step 4: Talenten

Heeft u andere talenten waarmee u Emerald Hill zou kunnen helpen? Weet u mensen te raken met uw presentaties en wilt u anderen bekend maken met de stichting Emerald Hill door lezingen en presentaties te geven? of heeft u aan ander talent waarmee u zou kunnen helpen, neem dat contact op of kom langs op een van onze vergaderingen.