Bij ons komt 100% van uw donatie bij het kind terecht

Doneren

Alle donaties gaan rechtstreeks naar het weeshuis Emerald Hill. Niets blijft aan de strijkstok hangen!

De bestuursleden werken volledig belangeloos en dragen hun eigen kosten. Zij declareren niets bij de stichting. Ook als zij naar Zimbabwe gaan om de voortgang van de projecten te controleren, gebeurt dat op eigen kosten.

Met uw gift geeft u de kinderen in het weeshuis een kans. Doneer vandaag nog, we hebben het u heel makkelijk gemaakt. Probeer het maar, met iedere euro zijn we blij!

Hartelijk dank voor uw (soms anonieme) donatie!

Via bovenstaande betaalmethodes ontvangen wij regelmatig donaties. Sommige daarvan zijn anoniem zodat wij niet in staat zijn deze sponsoren persoonlijk te bedanken. Daarom hier, misschien minder persoonlijk maar daarom niet minder gemeend: namens de kinderen van Emerald Hill, héél hartelijk dank voor uw bijdrage!

Doneer nu ook aan Stichting Emerald Hill:

Of kies zelf een bedrag dat u wilt doneren:

Formulier periodieke gift in geld

Wilt u een periodieke gift doen? Als uw periodieke gift aan een aantal voorwaarden voldoet, kunt u deze aftrekken in uw aangifte inkomstenbelasting. Er moet dan wel eerst een schriftelijke overeenkomst zijn opgemaakt tussen u en het goede doel. U kunt daarvoor deze formulieren van de Belastingdienst gebruiken:

Formulier ‘OVereenkomst periodieke gift in geld’

 

Wat moet u doen?

1. Download het formulier ‘Overeenkomst periodieke gift in geld’

2. Vul deze volledig in

3. Stuur het formulier ondertekend naar:

Stichting Weeshuis Emerald Hill
Bergweg 10A
3911 VB  RHENEN

4. U ontvangt een exemplaar van het formulier ondertekend door Stichting Emerald Hill terug, waarna de schriftelijke overeenkomst officieel is.

ANBI voordelen

Stichting Weeshuis Emerald Hill in Nederland is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Giften aan ons zijn aftrekbaar van uw aangifte inkomstenbelasting.

Voordelen van een ANBI schenking zijn:

– Deze vorm van schenken is fiscaal volledig aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

– De periodieke schenkingen worden gedaan over een periode van 5 jaar.

– In overleg kan een speciaal project aangemerkt worden waarmee u specifiek een deel van het weeshuis steunt passend bij de visie van u of uw bedrijf.

– Vanaf 2014 is een schriftelijke overeenkomst voldoende om fiscaal voordeel te krijgen wanneer u Stichting Emerald Hill steunt. Voor meer informatie over schenkingen kunt u contact met ons opnemen.

Kennisbank Filantropie

Stichting Weeshuis Emerald Hill is tevens opgenomen in de Kennisbank Filantropie: de centrale database voor goede doelen, fondsen, kerken en ANBI’s in Nederland.

Voor meer informatie: www.kennisbankfilantropie.nl 

Waarom helpen?

Omdat de weeskinderen het meer nodig hebben dat wie dan ook zorgen wij ervoor dat 100% van uw donatie daar terecht komt. Zoekt u een goed doel waarbij u ook zeker weet dat uw donatie goed terecht komt? Dan bent u bij Emerald Hill aan het juiste adres. Wij werken op ‘nul- kosten basis’ om ervoor te zorgen dat uw gehele donatie bij het goede doel terecht komt.

Stichting Weeshuis Emerald Hill werkt volledig transparant: bekijk hier onze jaarrekening, beleidsplan en werkwijze.

Waarom helpen?